skip to Main Content

Wij stellen aan je voor…

 

Welkom bij de tweede nieuwsbrief van FOUR Performance!

Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat wij dit mooie project zijn gestart. Langzamerhand werken we toe naar onze opening waarbij wij jullie graag willen verwelkomen in ons mooie pand. We wachten nog op een aantal toestellen en zijn bezig om de puntjes op de ´i´ te zetten. Ervan uitgaande dat de vooruitzichten positief zijn, is het hoog tijd om ons team te leren kennen.

Team FOUR Performance

Ben je benieuwd naar onze voortgang? Je bent van harte welkom om alvast kennis te maken met ons eerste teamlid: Milo Balk!

Milo is een van de vier oprichters van FOUR Performance en is naast atleet ook Personal Trainer. Zijn doel is om zich te blijven ontwikkelen en is altijd bezig met het volgen van nieuwe studies. Daarbij heeft hij deze opleidingen al op zijn naam staan: Medisch Fitness, N1Education, Fitvak A en B, Sportmassage, Harteraad Beweegcoach, Powerliften, Sport Specifiek trainen, Core-Stability.

Hij is als technisch directeur verantwoordelijk voor het volgen van trends en de samenstelling van ons materiële aanbod. Dit geeft ons de mogelijkheid de beste trainingen en therapieën te geven zonder overbodige machines en oefeningen.

Proberen?

Helaas is het nog niet mogelijk om binnen te trainen, maar hier heeft Milo iets op gevonden. Wij gaan gewoon naar buiten. Op ons terrein hebben wij een buitengym gerealiseerd waardoor je alvast kennis kunt maken met het team, langzaamaan het ritme weer op kunt pakken en je betaalt voor deze try outs per sessie.
Zodra de deuren daadwerkelijk open mogen gelden onze openingsaanbiedingen.
Daarnaast maak je ook kans op een jaarabonnement ter waarde van 810,-

Je kunt al een sessie boeken door te mailen naar Milo@fourperformance.nl of via 06-53595871.

Op onze website kun je al een kijkje nemen naar ons huidige aanbod, wat wij het komende jaar zullen uitbreiden. Ook geven wij actuele updates via onze socials. Heb je vragen over onze producten of voor ons team? Stuur dan gerust een mail naar info@fourperformance.nl en we helpen je graag verder.

Tot snel!

Team FOUR Performance

Back To Top