skip to Main Content

We komen op TV bij RTL Z!

Zomervakantie

De zomervakantie staat weer voor de deur en wij sporten lekker door! Mocht je een vakantie hebben geboekt en deze toch onverhoopt niet doorgaan? Geen nood, de deuren van FOUR Performance blijven de gehele zomervakantie geopend. 

Zomerrooster

Wij zijn vijf dagen per week geopend van 09.00 – 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 13.00 uur. Het groepslesrooster geldt tot 29 augustus. Op maandag 30 augustus zullen wij starten met een nieuw groepslesrooster:

Performance Boxing Maandag                          20.00 uur

Vrijdag                              20.00 uur

Bootcamp Dinsdag                            20.00 uur

Donderdag                       20.00 uur

Yoga Donderdag                       19.00 uur
Senior Fit Dinsdag                            10.00 uur
Zumba Woensdag                        20.00 uur
Training Weteringloop Zaterdag                           09.30 uur

Na de zomer zullen wij ons aanbod uitbreiden met meer én nieuwe lessen*. Zo zullen er meer Yogalessen en Zumbalessen worden aangeboden en zal er Bodyshape en Ruiterfit worden toegevoegd.
*Gedurende het jaar Les Mills lessen als Bodybalance en Bodycombat.

Evenementenkalender

Zomervakantie: 17 juli – 29 augustus
Aangepaste Woerdense vakantieweek: 25 – 28 augustus
TV uitzending ‘De Nieuwe Economie’: vanaf 12 september
Open dag FOUR Performance 25 september
Weteringloop 9 oktober

Weteringloop clinics

Vanaf zaterdag 28 augustus zullen wij in samenwerking met de organisatie van de weteringloop clinics verzorgen om voor te bereiden voor de 5 km van de Weteringloop. Onder leiding van Gillian kun je je goed voorbereiden op het evenement en zullen wij trainingen gaan verzorgen op de zaterdag om 09.30 uur. Zij zal een training samenstellen waarbij er aandacht is voor looptraining, blessurepreventie en het voorbereiden van de core.

Wil je goed voorbereid deelnemen? Schrijf je snel in via de website van de Weteringloop en start jouw training! Opgeven kan via: www.weteringloop.nl

RTL Z – De Nieuwe Economie

It’s a wrap! De opnames van ‘De Nieuwe Economie’ zitten erop en wat was het leuk! En warm, héél warm. De dag begon voor ons team al vroeg, nog even de laatste puntjes op de i zetten, het begeleiden van leden in de ochtend en een briefing over hoe we de dag verder vorm wilde geven.

Het segment wat men heeft opgenomen zal gaan over de nieuwe trend binnen de sportbranche: sport als zorg. Het concept dat FOUR Performance biedt is uniek, maar sluit perfect aan bij de hulpvraag binnen de (preventieve) zorg: wij gebruiken sport om de zowel de fysieke als de mentale gezondheid te verbeteren. Hierdoor leveren wij een significante bijdrage aan het verkorten van wachtlijsten in de gezondheidszorg  en het verlagen van de kosten.

Graag bedanken wij iedereen die heeft meegewerkt aan het mede mogelijk maken van deze dag: een shoutout naar José, Nienke, Dinant, Silvester, Rin en Femke. Jullie waren fantastisch!

De uitzendingen staan gepland voor zo 12 september, ma 13 september en wo 15 september tussen 15.00 – 16.00 uur.
Houd onze social media kanalen in de gaten en blijf ook via de nieuwsbrief op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Inloop Dag FOUR Performance

Velen van jullie hebben zelf de kracht van kleinschaligheid en kwaliteit al ervaren, maar er is zeker nog ruimte voor iedereen die wil investeren in zijn of haar gezondheid. Op zaterdag 25 september houden wij nog een open huis. Deze zal tussen 13.00 en 16.00 uur plaatsvinden. Iedereen die zich tijdens de open dag inschrijft sport één maand gratis! (bij afname van een jaarlidmaatschap)

Wie gun jij de expertise en kwaliteit van FOUR Performance? Boek samen en proefles en kom het ervaren!

Nieuwe Producten

Naast Personal Training onder leiding van Gillian of Milo bieden wij voor degenen die nóg meer uit personal training willen halen is er nu ook de:

Performance Pro PT: 

Één maand intensieve begeleiding, inclusief 2 Personal Training sessies per week, waarbij je elke dag begeleid wordt aan de hand van schema’s en registratie van eten, health-markers of andere mogelijke data, onder supervisie van Milo. Wees jouw succeservaring en meld je aan voor Performance-Pro PT!

Ben je al lid bij ons en wil je graag één maand bijzonder intensief begeleid worden, om zo je grenzen en uiterste van jezelf te vinden. Ook is er de mogelijkheid om een losse les Personal Training te volgen om nieuwe dingen aan te leren, of om de expertise te proberen. Dan hebben wij speciaal voor onze leden een mooie aanbieding, spreek ons aan bij interesse of neem contact op via: milo@fourperformance.nl, Whatsapp of bellen is ook mogelijk via: 06-53595871. 

Performance Mental Fit:

Voor particulieren én bedrijven. Ziekteverzuim binnen bedrijven blijft een grote kostenpost. FOUR Performance kan hierbij van dienst zijn door werknemers en werkgevers een traject aan te bieden voor het herstel van stressgerelateerde klachten. Denk hierbij aan burnouts, angststoornissen, depressies, maar ook begeleiden in het terugkeren naar de werkvloer. Daarnaast bieden wij natuurlijk onze Performance Mental Fit aan particulieren.

    • Ben jij klaar om te investeren in jezelf?
    • Heb je al van alles geprobeerd, maar niets helpt?
    • Wil je beter slapen, ontspannen en ben jij er aan toe om nu echt eens voor jezelf te kiezen?
    • Heb je last van depressieve of stressgerelateerde klachten?

Dan is deze nieuwe therapievorm iets voor jou! Leer omgaan met triggers, start met het verwerken van ervaringen en verminder psychosomatische klachten onder leiding van onze therapeut Nicole.  

Zij begeleidt jou in een persoonlijk traject bij het behalen van psychische en fysieke doelen in een veilige omgeving, gericht op jouw gezondheid. Daarnaast bieden wij unieke terugvalpreventie om ook na het traject het beste uit jezelf te blijven halen.  Wij werken op dit moment zonder wachtlijst met gratis intake.

Voor gespecialiseerd en concreet advies mail nicole@fourperformance.nl of bel 06-20434211

Tune your mind – Build your body

Team FOUR Performance

Back To Top