skip to Main Content

We gaan open!

OPENING FOUR PERFORMANCE

Van 19 t/m 28 mei hebben wij onze “openingsweek”; in deze week kun je in alle rust een proefles komen doen en inschrijven bij ons op locatie. We nemen je mee door het pand, geven je een voorproefje van wat je kunt verwachten, nemen een intake af en starten samen jouw avontuur. Neem je liever iemand mee? Dat kan! Iedereen is van harte welkom bij FOUR Performance.

Schrijf je in tijdens deze week en je lidmaatschap zal op 1 juni in gaan.
Tot die tijd kun je gebruik maken van onze faciliteiten en kennismaken met ons team.

Op zaterdag 29 mei 2021 houden we een open dag waarbij we het pand officieel openen en de winnaar van onze winactie bekendmaken.

Het is goed om te weten dat wij 30 mensen per uur in ons pand mogen faciliteren, dus ben jij er de 29e bij?
Neem dan contact met ons op en laat even weten wanneer je langs zou willen komen.

Dit kan via info@fourperformance.nl

Programma zaterdag 29 mei:

Vanaf 09.00 Rondleidingen en inschrijvingen
13.00 uur Officiële opening FOUR Performance, daarna verschillende demonstraties en spelletjes
15.00 uur Bekendmaking winnaar openingsactie
16.00 uur Afsluiting

Natuurlijk zullen wij openen onder de geldende maatregelen, zodra wij kunnen versoepelen zullen wij dit tijdig communiceren.

TEAMLID #3 Gillian Pen-Risseeuw

Ons team is bijna compleet! Na Milo en Nicole is het nu de beurt aan Gillian:

Al jaren woonachtig met haar gezin in Kamerik is zij een bekend gezicht met haar bootcamps op dinsdag en donderdagavond en als personal trainer binnen de gemeente.
De bootcamp lessen zullen elke week om 20.00 uur plaatsvinden en het verzamelpunt bevindt zich bij FOUR Performance. Naast Bootcamp geeft Gillian ook Yoga en Senior Fit. De lessen zullen gedurende het jaar worden uitgebreid.

Gillian is al meer dan tien jaar werkzaam in de sportbranche en heeft zich verder ontwikkeld tot een personal trainer met een zeer brede achtergrond. Gelukkig besloot zij haar talenten en vaardigheden toe te voegen aan FOUR Performance, wat ervoor zorgt dat wij een zeer breed aanbod kunnen bieden.

Deze sociale jongedame heeft oog voor detail, wat in haar rol als CFO goed van pas komt. Onze creatieveling houdt wel van een feestje en zal ook verantwoordelijk zijn voor leuke acties, seizoensgerelateerde festiviteiten en vieringen van memorabele momenten.

Wil je weten wat zij als trainer voor jou zou kunnen betekenen en heb je behoefte aan personal training? Mail dan voor een sessie of andere eventuele vragen naar gillian@fourperformance.nl of bel 06-50930975.

PERFORMANCE FIT TRAINING

Naast personal training en lessen zal zij een aantal Performance Fit Trainingen voor haar rekening nemen, samen met Milo en Nicole.

“Wel behoefte aan personal training, maar past dit niet in jouw budget? Dan is Performance Fit Training iets voor jou!”

 Trainen met een personal trainer maar geen budget? Start direct jouw Performance Fit Training. Deze wordt gegeven onder intensieve begeleiding van gespecialiseerde trainers die jou bijstaan voor, tijdens en na jouw training. Dat allemaal met een gepersonaliseerde aanpak en met een training die bij jou past.
Onder leiding van een personal trainer ga je aan de slag met jouw individuele doelen en krijg je wekelijkse begeleiding waardoor je wél de expertise van een personal trainer kunt ervaren voor een fractie van de prijs!

FOUR Performance werkt kleinschalig en op afspraak om er zeker van te zijn dat de tijd die jij in jezelf investeert zeker de moeite waard is. Geef jezelf de tijd, wij geven je het resultaat.

Hoe werkt het?

  • Plan jouw afspraak samen met de trainer.
  • Kom naar FOUR Performance in sportkleding voor je afspraak.
  • Vergeet niet een handdoek en waterfles mee te nemen.
  • De trainer stelt samen met jou een programma op maat op, passend bij jouw wensen. Na een uitgebreide intake start jouw Performance Fit training.
  • Gedurende de training ervaar je de expertise en aandacht van een personal trainer, maar deel je deze met maximaal 3 anderen.
  • Kom elke week voor een of meerdere trainingen waarbij jij persoonlijke begeleiding krijgt tijdens jouw training. Deze wordt geëvalueerd en eventueel aangepast voor de volgende training.
  • Gedurende de week kun je ook zelfstandig aan de slag.
  • Plan een volgende afspraak voor gegarandeerd resultaat.

Ben je een ervaren sporter en heb je geen behoefte aan ons intensieve semi- personal training begeleidingsprogramma, dan ben je van harte welkom om ook op afspraak gebruik te maken van onze faciliteiten. Voor vragen kun je mailen naar info@fourperformance.nl of kom langs!

Wij van Team FOUR Performance kijken ernaar uit om jullie eindelijk op onze prachtige locatie te kunnen verwelkomen. We zien jullie graag volgende week en natuurlijk tijdens onze open dag op zaterdag 29 mei 2021!

Team FOUR Performance.

Back To Top