skip to Main Content

Mind, Body, Balance & Connection

De vier pilaren van onze formule. FOUR Performance richt zich op een holistische manier van trainen & coachen in het verbeteren van jouw leefstijl. Wij zijn zo veel meer dan alleen jouw trainer.

Onze visie is ontstaan uit het idee dat het bereiken van persoonlijke doelen een combinatie is van goede en persoonlijke begeleiding, een veilige en stimulerende omgeving, mentale ondersteuning, maar vooral veel gezelligheid.
Het sociale aspect is voor ons om die reden heel belangrijk. Wij zijn geen sportschool, maar vormen een groot onderdeel in preventieve zorg en verbetering van levenskwaliteit door een gezonde leefstijl op een laagdrempelige manier aan te bieden. Daarnaast bieden onze faciliteiten de ideale ondersteuning in het maken en onderhouden van sociale contacten. In onze “huiskamer” is er altijd een mogelijkheid voor een lekker bakje koffie of een goed gesprek. Bovendien is bewegen in ons centrum altijd op afspraak waardoor jij een commitment aangaat waar wij jou goed in kunnen bijstaan.

Het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat jij elk bezoek als een succes ervaart en dit een balans vormt tussen jouw wensen en mogelijkheden.

Dat doen wij door jou een gedegen en professioneel traject te bieden op het gebied van counseling en fysieke arbeid door middel van Performance Fit Trainingen, Performance Mental Training en High-End Personal Training, specifiek gecreƫerd door te luisteren naar de wens van de klant. Ervaar luxe, exclusiviteit en verantwoord bewegen onder begeleiding van professionele trainers.

Wat je wens ook is, iedereen kan het beste uit zichzelf halen met FOUR Performance.

Back To Top