skip to Main Content

Nieuwe versoepelingen

De winkels mogen weer open zonder afspraak en de terrassen stromen weer vol. Er is meer goed nieuws! Langzaam maar zeker krijgt ons mooie pand en concept steeds meer vorm. Afgelopen week hebben wij weer mooie apparatuur mogen ontvangen, geheel gepersonaliseerd volgens onze wensen en de visie van FOUR Performance. Helaas kunnen wij op dit moment nog geen gebruik maken van deze nieuwe toestellen, maar wel geven wij personal training in de buitenlucht naast het pand.

Kun je niet wachten om dit alvast uit te proberen, stuur dan gerust een mail naar milo@fourperformance.nl of bel 06-53595871.

Wist je dat…

Buiten sporten niet alleen heel sportief is, maar ook goed voor de mentale gezondheid?
Een wandeling van 30 minuten levert direct effect en verbetert het humeur.

Voorbeeldroute:

Startpunt: De Schulenburch, Overstek 2, Kamerik
Via: Beukenlaan, Eikenlaan, Meidoornlaan, Lindelaan, Kastanjelaan, van Teylingenweg
Tussenstop:  FOUR Performance, Nijverheidsweg 2b.
Via: Molentocht,Mijzijde Park, Voorhuis, Overzicht.
Einde: De Schulenburch, Overstek 2, Kamerik

Wij hopen dat wij na de volgende persconferentie een definitieve openingsdatum kunnen communiceren. Zodra dit kan zullen wij een uitnodiging via onze nieuwsbrief sturen inclusief eventuele spelregels.

Naast online zijn wij ook vrijwel elke dag persoonlijk aanwezig om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten of eventuele vragen te beantwoorden.

Team FOUR Performance

In onze vorige nieuwsbrief hebben wij ons eerste teamlid Milo Balk voorgesteld. Het is leuk om te zien dat steeds meer mensen ons weten te vinden en graag buiten trainingen uit willen proberen. De komende weken zullen wij in elke nieuwsbrief een nieuw teamlid voorstellen en iets meer uitleg geven over onze producten.

Ditmaal stellen wij ons tweede teamlid en medeoprichter van FOUR Performance aan jullie voor:

Nicole Blok.

De van oudsher docente Engels gooide het roer om en focuste zich de afgelopen 3 jaar volledig op fysieke en mentale gezondheid.
Na haar opleiding tot counselor heeft zij haar vaardigheden als therapeut en (personal) trainer gecombineerd en één van onze producten ontwikkeld: Performance Mental Fit.

Naast het verder ontwikkelen van Mental Fit zal Nicole als algemeen directeur ook verantwoordelijk zijn voor samenwerkingen met lokale organisaties en instanties, het waarborgen van een laagdrempelige, maar veilige en professionele trainingsomgeving en het aansturen van een talentvol team.

Performance Mental Fit

Dit is een relatief nieuwe vorm van therapie waarbij de combinatie tussen fysieke inspanning en cognitieve gedragstherapie perfect samenkomen. De duur van het traject en invulling van de sessies zijn volledig vrij in te vullen, waardoor je altijd zeker bent van een product op maat. Performance Mental Fit is geschikt voor zowel jongeren als ouderen, van lichte tot matige problematiek.

Bijvoorbeeld bij het behandelen van angststoornissen, trauma- en rouwverwerking, depressie, burn outs of het opdoen van kennis en ontwikkelen van nieuwe vaardigheden.

De cliënt krijgt handvatten aangereikt en leert om het brein op de juiste manier te stimuleren, ontwikkelt nieuwe manieren om te communiceren, welbevinden te vergroten en psychische hulpvragen te beantwoorden. Je combineert personal training met counseling sessies op een manier die bij jou past.

Proberen?
Voor meer informatie over Performance Mental Training of persoonlijke vragen kun je een mail sturen naar Nicole@fourperformance.nl of bellen via 06-20434211.

Volgende week stellen wij ons volgende teamlid aan jullie voor en geven wij extra informatie over Performance Fit Training. Je kunt ook meer informatie vinden op onze website, inclusief onze mooie openingsaanbieding.

Wil je graag eens een trainingssessie (buiten) boeken, heb je nog andere vragen voor ons of ben je nieuwsgierig naar de vorderingen binnen ons pand?

Stuur dan een berichtje via ons contactformulier.

Tot snel!
Team FOUR Performance

Back To Top